Tuesday, June 25, 2024

Håndarbejde

Regnbuetøj…

For noget tid siden fandt jeg det smukkeste garn i Stof&Stil, en butik jeg er rigtig heldig at bo i nærheden af.
Det var et garn, som jeg ikke rigtigt vidste, hvad jeg skulle gøre med, indtil jeg pludselig begyndte at fryse ganske effektivt i min stue, da det pludselig blev vinter!

Jeg er en gedigen fan af farver – og helst mange af dem – det kan I også se på alle de andre ting jeg har fået fra hånden i løbet af min tid på bloggen min…

Derfor er jeg gået igang med et lille-bitte sjal (igen) – og denne gang passer det til de fleste ting:

Jeg ved godt at blitz ikke er det bedste at tage billeder med, men i det mindste kan man virkelig se farverne her…

Lidt mere afdæmpet billede – omend mere naturlige farver…

Selve sjalet er lavet med udtagning i begge sider på hver anden pind, og efter en metode jeg fandt her på YouTube. en ganske fin effekt giver den – dels så er der plads til at man kan hækle en fin kant bagefter med huller til at hæfte garnet i, og dels er den faktisk dekorativ i sig selv:

Jeg valgte kun en slags masker til selve sjalet, dels fordi jeg er lidt af en strikkespasser, og dels fordi jeg ikke synes det gør så meget, hvis det er ret-masker. Det giver et kønt bølgemønster anyways.

Men afhængig af, hvor skarp man er til at bruge de to pinde, så kan man jo bare lave adskillige sjove ting også. Fx små huller inde i sjalet også eller hvad man nu har lyst til. Må indrømme, at det er tilfredsstillelsen ved at lave noget brugbart med mine hænder, der er fedest, og ikke i sig selv graden af avancement, der tænder… 😉

5 thoughts on “Regnbuetøj…

  1. Hej Laj – jamen, selv tak, YouTube rocks! Ihvertfald når man finder noget af værdi. Det bliver også et fint sjal kan du tro – når bare man liiiige husker at lave de der ekstra masker hveranden gang…ahem *host*
    Sidder med et sjal, hvor den ene side er lidt sjovt kantet og den anden rimelig lige… Nå, men det er da godt at det ikke skal være til andre end mig ihvertfald. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.