Wednesday, May 22, 2024

GADGETS

Nerd alert!!!!

Jeg – undskyld, VI (altså, kæresten og jeg) – har fået gang i malerpenslerne…
Efter mit nørdede stunt, tænkte jeg, at jeg lige så vel kunne gå planken ud og skrige ud til alle, at nu var jeg officielt blevet en N.E.R.D – men måske synes jeg i virkeligheden det er sjovere at klappe mig selv lidt på skulderen over endnu ikke at have malet alt for meget udenfor stregerne på den lille båd, der gynger side om side med de 9 andre umalede både:

Se se!
Nu er der faktisk begyndt at komme små sjove detaljer på vandet – i form af en lille pissejolle.
På den anden side – jeg har ikke lige været på sådan en plimsejler i alle de år jeg kan huske. Og ihvertfald ikke lige med guld på boven.

De små både er fulde af detaljer, som man skal være pænt dygtig til at spotte – og ikke mindst male. Se bare her:

Jeg er dyyyyygtig. Dyyyyygtig. Eller – det synes jeg da selv…. *G*

Her er det ufatteligt skønt at have et rigtig godt makro-kamera, der kan gå helt tæt på og tage fantastiske billeder (når det altså er dagslys – ellers skal jeg ikke forsøge mig ud i alt for store projekter, så får det bare tics).

Ja, ok, der mangler lidt maling endnu (*host*), men bare rolig, det ER på vej…

Og for lige at I skal få et indtryk af, hvad det sådan ca. er vi snakker her, så følger et billede af spidsen af min pegefinger ved siden af. Oh ve oh skræk, det ligner næsten en søpølse på vej op for at spise det lille skib!

….Jeg kommer ikke til at kede mig de næste par år, det er ihvertfald helt sikkert…

*Over and out*

4 thoughts on “Nerd alert!!!!

  1. Hele det nye testamente er skrevet på oldgræsk, så det er en obligatorisk disciplin for enhver præstespire. De ultra nørdede præster (interlektuelle dimser der kan citerer Proust og Kafka og en håndfuld teologer der levede på samme tid som Einstein fra prædikestolen) læser stadig søndagens tekst på græsk, hver søndag….. Jeg spillede Mordheim, drak Tequila og læser den udemærkede oversættelse til om søndagen..

  2. Det lyder godt nok langt sjovere at male i kælderen – end at blive god til græsk. For hey – grækernes street cred er jo nok efterhånden noget skrammet, såhhhh, det er ER da bedre at være kreativ 😉
    Nå *host* – græsk er sikkert også godt for… noget… men kunstnerisk udfoldelse? Helt klart! 😛

  3. Jeg har besluttet mig for at denne jul skal være en flittig i køkkenet og hjemmelavet jul. Men uhu hvor du frister, det er så fedt at male! Tænker tilbage til det efterår hvor jeg istedet for at blive rigtig god til græsk, malede alle mine Sisters of Sigmar figurer og spillede Mordheim i kælderen under Teologi. Det er jo ikke nørdet at male, det er kunstnerisk udfoldelse!!!! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.