Tuesday, June 25, 2024

Branding og marketing

Har du et visitkort???

Enhver luset sælger med respekt for sin egen luskede forretning har dem.
Enhver jobsøger bør have dem (tjek!)
Og er du bare en mærkelig kegle eller pissedygtig til det du laver – så bør du også have dem.

Visitkort.
En lille dankort-størrelsesting, der et fantastisk redskab, også i den kreative verden som Blogland.
Kan ligge nede i en pung, kan bruges som bogmærke, er fantastisk til at åbne en kuvert… Eller, nej, ok, den sidste del er måske ikke så relevant. Hvem får i øvrigt også brevpost i disse dage?!

Folk spørger mig ofte “Hvad er det nu din blog hedder?” Og hvis de er meget interesserede… så spørger de hvad adressen er – altså, den på internettet.

Det er bl.a. derfor jeg fik fingrene i en www-adresse. Fordi det er så meget nemmere end at sige “h-t-t-p-dot-[indsæt blognavn]-dot-blogspot.com.”!
Medmindre man har en hukommelse som en diktafon (eller rent faktisk har en diktafon med sig, alt er jo muligt i disse iFåne-tider) – så går de fleste rimelig koldskål på sådan en adresse. Et voila – Hottie Von Dottie fik sin egen www-adresse og blev domæneejer med fem klik.

Men hvad godt er der ved sådan en www-adresse, hvis ikke man kan få lov at flashe den engang imellem?

Så når folk spørger stikker jeg dem en flad – kort og godt.
Og når folk spørger om jeg har en Facebook-side? Jamen det har jeg.
Du kan se den ovre til højre – eller klikke her. Jeg vil selvfølgelig blive ærkevild, hvis du gad blive fan, men der er ingen tvang. ….Eller, kun lidt mener jeg!

9 thoughts on “Har du et visitkort???

 1. orv, det lyder altså smart!
  Så du har købt domænet klidmoster.dk og så fået re-directed det over til blogger???? Jeg spørger fordi jeg overvejer at gøre det med en anden hjemmeside jeg har … hvor der ikke er så meget indhold *host*

 2. Yep, bestilte 250 stk hos Vistaprint sidste år (og skiftede fornavn kor tid efter, flot ikke?). De kom til at koste ca 1 kr pr stk fordi jeg også ville ha' print på bagsiden. Men jeg er rigtig glad for dem og det er meget nemmere at dele dem ud end at skulle stave til det ene eller det andet 🙂

  Jeg har fået sat mit domæne sådan op at man ikke behøver www længere. Det er nok bare at skrive Klidmoster.dk – det er altså smart.

 3. Hej PIskehaps!
  Jamen det er trykt hos VistaPrint (se kommentar til Kim Schulz) – det kan varmt anbefales. Men ja – du skal nok liiige finde ud af designet. Hvis du vælger dem, der ikke er på tilbud, kan det godt blive en plov eller lign – ialt ihvertfald – fordi redigering koster ekstra og det gør lækkert papir også 😉

 4. Jeg kan kun være enig, Kim. Kvadratisch, praktisch, gut!!!

  Vistaprint er nemlig lige præcis dem, der har fixet begge mine visitkort – kan kun anbefale dem, men pas på prisen, for momsen kommer med til sidst, så det man troede var billigt, bliver pludselig dyrt. Og så bliver de trykt i Holland, så fragten kan være lidt dyr, hvis de skal komme hurtigt 😉

 5. Det er altid godt at have et visitkort, for man ved aldrig hvem der har behov for ens oplysninger – og så er et visitkort altså rart.
  Jeg har selv både kort for min blog, mit chili community, Madblogs, mine firmaer osv. (ja det er sgu tungt at gå rundt med alle de kort 🙂 ).

  Skal man bare have lavet et hurtigt og ret billigt kort, så kan jeg anbefale vistaprint.dk (der fik jeg selv lavet mine første kort i tidernes morgen). De har tit tilbud så man kun betaler fragten eller lignende.
  Skal man have lavet noget mere "specielt" eller professionelt, så er det ikke dem man skal gå til.
  For en god ordens skyld skal jeg lige nævne at jeg ikke har noget med det pågældende firma at gøre – ved bare at man har haft glæde af deres service.

  Alt godt,
  Kim Schulz
  http://grillkokkerier.dk

 6. Jeps, har også et og jeg skal faktisk snart have lavet nogle nye, de er ret nyttige 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.