Tuesday, June 25, 2024

Gris

Sprøjtede mini-frikadeller!

Ja, du læste rigtigt.

Sprøjtede minideller. Eller minideller i sprøjte. Sådanset same same.
Hvis det altså handler om fars…

Her for nylig havde jeg investeret i en kagetylle – og da jeg er miljøskadet hjemmefra, har jeg en mor, der ofte stod og lavede minideller til fester – med en fancy tylletingest fra Tupperware! Ikke at jeg er Tupperware-fanatisk… så jeg kunne godt nøjes med en billigere af slagsen fra Magasins køkkentøjsafdeling… Men ville dog ønske, at tyllen havde en lidt anden form, thi det blev sgu lidt svært med løgstykkerne i et stjerneformet hul!

Det er ikke så nemt at se – men der er fine riller i fra stjerneformen…

Men meget meget fine små deller – DET blev de ihvertfald. Og fidusen er hermed givet videre. Bare sørg for, at du køber en tyllepose, der er beklædt med plastik indeni… som kan gå i opvaskeren. For ellers får du eddermugme en fedtet oplevelse!

100 små deller – det går tjept! Så bare på tandstikkerne og du kan gå glad til reception…
Små frikadeller er en rigtig luksus i et pitabrød med hjemmelavet tzatziki (af sojabaseret creme fraiche)

Hvis du gerne vil gøre tricket efter – så sørg for at gøre frikadellefarsen meget blød – og husk FOR GUDS SKYLD AT BLENDE LØGENE FØRST!!!

2 thoughts on “Sprøjtede mini-frikadeller!

  1. Hæ, ja, man kunne godt tro noget andet. Kunsten som blogger er jo at lave skægge overskrifter, som folk tænker "Whaaaaa….?" om 😛
    Det er dog ikke en pose med fast tyllehoved – den kommer med 5 forskellige og et hul. Den uden stjerneform er dog bare lidt for lille desværre.

    Har taget tippet om køkkensjovbutik til mig – takker 🙂

  2. Et øjeblik troede jeg helt seriøst, at du havde spraymalet dine frikadeller, da jeg læste overskriften 😀

    Er det en tylpose, hvor tyllen sidder fast?

    Jeg kan i øvrigt anbefale engangs-tylleposer, som blandt andet kan købes hos Kunst og Køkkentøj i København – de er rimelig kraftige og kommer uden tyl, så der kan du selv bestemme hulstørrelsen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.