Tuesday, May 21, 2024

Sandwich

Nu kommer jeg og æder dig!!!!

Eller.
Det sagde hun ikke.
Men hun kunne have gjort det…

Bedstemor, hvorfor har du sådan nogle store ører?
Det er for jeg bedre kan lytte til mine spindoktorer, lille Lars…
Jamen, bedstemor, hvorfor har du sådan nogle store øjne?
Det er fordi jeg har haft travlt med at nidstirre dig, Lille Lars…
Jamen, BEDSTEMOR, hvorfor har du sådan en stor mund?!
Det er fordi jeg har brugt den til at skrige af dig i tv-duellerne, Lille Lars!
JAMEN BEDSTEMOR!!! Hvorfor har du sådan nogle store tænder????
DET ER FOR AT JEG BEDRE KAN ÆDE DIG TIL FOLKETINGSVALGET, LILLE LARS!!!!
*smaske*
*grynte*
*savle*

Nå, folketingsvalget aside, så skulle man jo have mad igår også.
Kæresten min og jeg havde egentlig aftalt at æde os en pukkel til i take away spareribs fra Bones, men så måtte vi afmelde planerne og sadle om til noget andet, da den af os med flest XY-kromosomer pludselig fik meganaller i maven. Og det var ikke mig. Nixen. For en gangs skyld har min mave faktisk opført sig upåklageligt i laaaang tid.

Nå, men gode dyr var rådne – så what to do?
Heldigvis bor vi i en overkommelig afstand af mange hurtig-mad-bikse i Roskilde, så vi tog ølflasken, drejede den – og blev ledt ned til byens sandwichpusher, nemlig Sunset Blvd.

Med lidt kreativ forestillingsevne kunne den faktisk godt ligne munden på et stort dyr med tungen hængende ud af halsen, kunne den ikke?!

Grrrr…. nu kommer jeg og æder dig!!!!

*host*
Nå, men den øverste er en rustbøf og den nederste er en kalkun. Tror jeg nok. Jeg havde for travlt med at savle over alt det andet mad i disken, for selvfølgelig var det da lidt for mange timer siden jeg havde fået mad sidst, da vi købte dem, så…

Mad blev bragt hjem og ædt, inklusive Lars Løkke (det var dog senere, meeen det ville også have været et lidet kønt syn på nationalt tv, især mens børnene var oppe) – og senere fik jeg endelig smagt en af de her sjove nye øl-drinks, der er kommet på markedet. Tilsyneladende til kvinder, fordi kvinder ikke bryder sig om øl. Det ved jeg altså ikke rigtigt, hvor kommer fra, men ja ja, lad dem have deres sjov. For det havde jeg ikke… Hvor meget sjov kan man få af en lille flaske på sølle 2,5%?!

…Men nevermind. Festlig, det var den da ganske vist, og smagen var en spøjs kombi af fersken-iste møder brusevand møder gæret humle.
Hm?

Ja ja, ok til 10 kroner er den såmænd udmærket. Den var ganske frisk i smagen, hvilket var den bedste overraskelse. Omend noget sød – det må være sådan Bacardi Breezer nok ville have det, hvis den vågnede op søndag morgen i seng med en Carlsberg efter en våd aften og tænke “FUUUUUCK!”

😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.