Tuesday, May 21, 2024

Hækling

I did it!

Jæs!

Jeg gjorde det sgu.
Fik lavet en pi****fed give-away i selskab med moars symaskine. Og faktisk (næsten) helt selv. Ok, Fru OverSyerske var inde over i forhold til fremgangsmåde, men jeg har faktisk helt sæ’l syet dem.

Og er du gal, hvor er det blevet en fed give-away. Lige i skabet. Den er 100% homemade, er i nogle skønne farver, der sætter kulør på en træt efterårsdag.
Med ditto blæse-koldt-vejr i dag var det kanonhyggeligt at sidde ude på landet og hygge med min mor, en kop the og en symaskine. Og et par firbenede venner, der troede de også skulle stikke snuden (eller poterne) i vores leg. Måtte pænt bede dem om at gå over og lægge sig i sofaen (ja, min mors hunde får lov til lidt af hvert kan jeg love jer…)

Det fine stuff vil komme på bloggen snarest!

Til morgendagens regnvejr vil jeg lade jer nyde et gyldent øjeblik med min yndlingshelt fra barndommen…

🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.