Tuesday, May 21, 2024

Spisesteder

Har du set mit bjørneskind???? (Take-away fra Bone’s)

Idag tog kæresten og jeg revanche fra vores noget kiksede valgaften, ihvertfald hvad gælder menuen… Den havde ellers passet fantastisk til temaet på valgaftenen, hvor Helles bulldog-smil var i færd med at gnaske Lars Løkke i sig og så ellers spytte benene ud et efter et…

Det gjorde vi så i aften i stedet:
Salat, spareribs, bagt kartoffel, sovs, friturebåd (aka pommes frites) og alt det Heinz du kan æde… Go baby!
Eller… det vil sige…
Det gjorde jeg.
Normalt er jeg en ganske (omend madglad) – og dog civiliseret bonus pater, som nok kan spise en bøf eller et par store frikadeller. 
Men da rovet fra Bones pludselig blev pakket ud og der lå sådan en ryg på min tallerken… Med et så jeg for mit indre øje mig selv sidde ved et solidt vikinglangbord i en stor hal, med et kæmpe ildsted, masser af mjød og festsang og fedtglinsende munde…Jeg fik lyst til at grynte og smaske, og kaste benene over højre skulder til hundende, der ville slås om dem, mens jeg med en høj røst råbte på skjalden, så han kunne komme og fylde vores ører med lystig musik og kunst. Arrrrr!!!! (Hovsa, hvad pokker laver Jack Sparrow her? – Det må være en fejl. Forkert tidszone, gamle jas, ud med dig)
….Og når natten faldt på, og jeg havde hoppet rundt og danset mine vikingedanse med en sød tjenestepige eller jente, så krybe ned under mine bjørneskind og sove rusen ud sammen med mit sværd. 
…Af en eller anden grund må jeg have været en festglad (mandlig?!) viking i mit tidligere liv, for den der omgang griseri fra Bones åbnede for en helt ny og primitiv side af mig. Syret ikke? Det var lige så jeg kunne afholde mig fra at smide benene på gulvet (når man selv skal samle op og gøre rent, så mister det lissom en del af sin appeal synes jeg…).
Nuvel, jeg kan dog godt forstå at amerikanerne måske er så store. De føler sig simpelthen draget af de der kæmpe mængder af mad man kan tiltuske sig derovre! Og de kan ikke gøre for det! 
Jeg følte selv en næsten kvalmende fascination med så meget mad til 2 mennesker. Men ok, portionen var så også til 4 mennesker 😉
Der er noget ubestrideligt amerikansk over det her motiv… 
En omgang salat – frit valg fra disken – bland selv når det er bedst 🙂
Jensens Bøfhus – gider du godt skride? Helvede fryser til is den dag du tror du kan leve op til det her!
De små strimler er broccoli-fehår. Ja! Du hørte rigtigt… broccolistokken var blevet kløvet i små stykker. Arrrr…. 
De sørgelige rester… Desværre har jeg ingen hunde (men de må i øvrigt heller ikke få svineben)
Aahhhhhhhh.
*Bøvs*
Kan virkelig kun anbefale andre at prøve sådan en omgang. Mandag til torsdag koster sådan en omgang 250 kroner (til 4 mennesker!) og selvom vi idag også fik sodavand med i købet, så er det alligevel en god pris for et måltid, der nemt kan mætte 3 voksne mennesker. Vi var to idag, men der skal helt sikkert ben på bordet, når der kommer ungkarle på besøg.
…H 

2 thoughts on “Har du set mit bjørneskind???? (Take-away fra Bone’s)

  1. Jamen, det var nu meget simpelt – for man kan kun bestille portioner til enten 1 eller 4 personer. Om man så skal bestille 2 x 1 portion så… hm, det må vi prøve at høre dem om. Men underligt, at de ikke bare har til 2 personer?!

    Når det så er sagt, så kan jeg KUN anbefale at prøve Bones. Det har overhovedet ingen relation til Jensens Bøfhus. Det er SÅ godt. Og ganske overkommelige priser. Gode, møre bøffer, en stor salatbar, og hyggelig stemning (omend ret familierestaurant-agtig). Det er lidt Cafe City Rock i det daværende Scala, København – møder Hereford Beefstouws gode bøffer… 🙂

  2. Altså, jeg fristes til at spørge, hvorfor I bestiller til fire mennesker – så be'r I jo nærmest om mavepine 😀

    Bortset fra det har jeg længe tænkt på at prøve Bones. En eller anden dag når jeg det forhåbentlig også 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.