Sunday, May 19, 2024

Hækling

Blog give away!!!

Så er den her… Min give-away, som jeg har mumlet om i hjørnerne og ikke rigtigt lige har kunnet finde en anledning til at blogge om.

Men nu skal det være – jeg har (helt selv, mind you) lavet 2 stk. blog-give-aways, dels for at markere, at jeg har rundet de første 20 læsere, og dels fordi jeg syntes det var på tide efter 1½ års blogging.
Ikke at det har taget mig 1½ år at lave de to ting, der bliver givet væk – men fordi jeg lissom ikke rigtigt har kendt så meget til det her blogmedium og lige har skullet lære at begå mig – for ikke at tale om få styr på alle de sjove/spøjse/tekniske udfordringer sådan noget blogging-dims giver.

Nuvel, jeg må sige, at jeg selv er megastolt af dem – men jeg vil lade jer selv om at dømme resultatet:

De er fandme flotte synes jeg… Men måske er jeg helt alene om at synes det??
Bagsidestoffet er polkaprikket denim. Så kan du være hip i køkkenet!
Hvis du godt kan lide lilla – så er det da dem du skal ha’!
På bagsiden er der monteret et lyselilla stykke bomuldslærred + mørkelilla kantbånd i bomuld.

Et par ord om om tilblivelsen/præmien:
Den er 100% homemade(heaven). Ingen mærkater, ingen besøg til Kina, Peru eller hvor pokker det nu er man får syet homeware disse dage. Det her er ren unika.
Jeg har hæklet nogle lapper i nogle fine farver – men da mormorlapper ikke alene kunne udgøre det som fyld i et par grydelapper, måtte der jo lissom andre varer til – så op tog jeg til min mor i stormende efterårsvejr sidste weekend og fik skræddersyet et par lapper til køkkenet.
Hvad synes I? Er det hit eller skidt? Lapperne måler 21x 21 cm. og er af 100% bomuld (også garnet). Det er isoleret med 2 lag isolerende aluminiumsstof så du ikke brænder nallerne, når du skal have ting ud af ovnen, og sidst men ikke mindst har jeg selv hæklet dem.


HVAD skal du gøre for at få fingre i disse meganajs lapper?
Well… Jeg har netop fyldt min fryser med en kæmpe portion oksekød. Alt fra bagpartiet på en lækker Hr. Øko Ford okse (hereford) såååå…. nu står jeg lidt og mangler inspiration til opskrifter med oksebov, kalvekoteletter, sammenkogt og inderlår (udover roastbeef). Altså alt kødet på bagpartiet af en muuuuhko.

Hvis du vil vinde sådan et par lappeletter her – så link til din bedste opskrift med oksedyr. Det er ligemeget hvorfra, du skal bare have prøvet den selv. Alle er velkomne til at give besyv med – jeg forbeholder mig dog retten til at udvælge de 2 der appellerer mest til smagsløg og budget 😉
PS: Skriv lige hvilken variant af lapper du ønsker dig…

Konkurrencen slutter tirsdag den 27. september kl. 24:00
Spread the word!!!

12 thoughts on “Blog give away!!!

 1. Særdeles nydelige frøken!
  De er da særdeles nydelige, frøken. 😉
  Men for nu at være praktiske gris, så er den lyse side på det ene sæt måske ikke helt ideel i forhold til potentielle brændmærker fra fx ovn.

 2. Der er nogen der fedter… så vil jeg også:) nu er sådan en kæmpe klump mørt oksekød jo ikke ligefrem SU-Budget venlig- så vil gerne lige pointere at jeg har formået at bruge sådan en magisk klump og holde SU-budgettet på god gammel dags maner… Så jeg går efter prisen for "mest lækre OKSEKLUMPs opskrift på SU" …*g*

 3. Hehe, tak for komplimenterne. Ved ikke om fedteri hjælper, men du lader til at være i reel nød! He he. Det bliver spændende – kan heller ikke selv vente med at skulle finde vinderen på tirsdag (ok, onsdag, teknisk set)

 4. Åh hvor er jeg glad for at I synes de er lige så seje som jeg gør 😀 Allerede så mange gode opskrifter! Jeg ender med ikke at kunne vælge overhovedet! Heidi og Klidmoster, I har virkelig nogle skønne opskrifter – har aldrig lavet pulled pork, men er til gengæld helt syg med åsemuko! Det var faktisk årsagen til at jeg blev mester-smager af oksekødet fra bondegaarden.dk – jeg brokkede mig over noget dårligt osso buco, hi hi.

 5. Hejsa, sikke et fint initativ! Nå men jeg starter: jeg har ikke kopieret den fra en hjemmeside, tværtimod er dette mor's opskrift på en gryderet der er ikke mindre end fantastisk og ikke særlig mælkeallergiker venlig.. men du er jo så kreativ. *g* … Har hun fået den fra sin mor? Måske- det kunne meget i hvertfald tyde på (Ingen chili eller andre dingidarer) … anyways, for at følge reglerne så vil jeg gerne lige sige at den er i al særdeleshed smagt/afprøvet – ja spist TIT, og det forbliver min favorit- specielt med kartoffelmos 🙂 At man så bruger noget meget fint oksekød på det- det bestemmer man selv, smagen kan KUN blive bedre. 🙂 For at gøre tingene lidt nemmere linker jeg til min Blog hvor jeg har postet opskriften til denne anledning. Knus fra Louise. P.s ÆLSKER farver og Denim.
  http://homemadefascination.wordpress.com/2011/09/24/mors-gryderet/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.