Sunday, January 24, 2021

Uncategorized

En milepæl

Wow!

Jeg har arbejdet mig op på 20 faste læsere – ihvertfald officielt – så hej til jer der også kigger med, uden at jeg ved det – det er jeg også rigtig glad for 🙂

Men, men, men… uanset hvad, så er det da for fedt.
Havde aldrig troet jeg skulle drive det så vidt, da jeg startede denne blog for små halvandet år siden.
Så vi må have en fest, en markering og en fejring.
Snart!

…Når stormen IRL blæser med mildere vinde på travlt-vandet, så dukker jeg op med noget spændende give-away. Jeg arbejder pt. på at få det færdigt. Det er nemlig – yeah, you got it – homemade. Så det er en 100% unika give-away siger jeg jer bare. Jeg er selv ret imponeret over, hvor fed den er.

Indtil da vil jeg bare sende masser af god blog-karma ud til jer alle – vi ses igen, når jeg ikke længere er blå i hovedet på arbejds- og aktivitetsfronten indenfor den næste uges tid 🙂

6 thoughts on “En milepæl

 1. Mange tak 😀 Jeg synes også vi har det fint, da vi kan erstatte de fleste mælkeprodukter. Det værste jeg oplever, er spisesteder, der lover ingen mælk, men alligevel ender jeg med et allergianfald 🙁

 2. Hehe den er jeg meget bekendt med 🙂 Jeg mente den type, der kan piskes til flødeskum, du anvendte til Ris Ala Mande

  Jeg bor i Odense, og Irma her har desværre ikke samme sortiment som den i København 🙁

  Har du været i Norge? Der eksisterer en bred kulinarisk oplevelse for mælkeallergiker deroppe. Jeg har set sojaflødeskum i dåse, mozarella ost, krone is, magnum mørk chokolade sojais…Og den sidstnævnte var som at få en smagsprøve af himlen 😀 Sådan er det, når man ikke har smagt lignende i over 11 år

 3. Hej Dong.

  Den kan fås i Føtex, Bilka, Kvickly (nogen steder) og så måske Superbest tror jeg. Men ihvertfald hos Dansk Supermarked 🙂 Hvor bor du? For jeg ved ikke om der er forskel på øst og vest…. Måske kan du bestille den på nettet også?

 4. Hey, jeg har kigget lidt rundt i din blog, og jeg blev nysgerrig over, hvor du fandt soja piskefløde henne 🙂

  Jeg har kun fundet lignende oppe i Norge

  Hilsen
  En nysgerrig mælkeallergiker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *