Monday, May 20, 2024

Pasta, VEGAN

Djævlens eget gylp… grim mad!

I dag kører vi den ind med – tada: Grim mad!!!

…Normalt består (Mad)blogland af de herligste billeder af lækker-lækker mad og festlige billeder af det vi elsker at putte i munden: Kage, gris, festløg, sandwich, småbag, nordiske eksperimenter – ikke at forglemme tretrinsraketten af rå løg, forretter og oksehaler.
Ja, udbudet er uendeligt, med mere eller mindre heldige billeder af de gode – eller mindre gode – sager.

Grim mad sælger IKKE billetter!

Men idag besluttede jeg mig for at gå den stik modsatte vej og vise jer noget VIRKELIG gustent mad. Noget man ikke med det samme tænker “MMMMM!!!! Gimme!!!!” om – men istedet tager sig til hovedet og udbryder med slet skjult skadefro: “Kan man egentlig æde det stads?! Og ja, mine damer (og herrer naturligvis) – det kan man. Og det gør man. Også dem, der sikkert ikke vil indrømme det…

Så her – ta da – er dagens grimme mad:
NB: Brækpose udleveres ved udgangen.

 

 Oh yes, det er skam (næsten) homemade. Bortset fra pastaen, der er købt frisk men mest af alt får retten til at ligne en mellemting mellem macaroni med ost og et forfejlet forsøg på risotto a la champion.
Dagens særligt udvalgte og uappetittelige ret blev lavet i restemadens tegn –

Fra fryseren trak jeg en pose svin,
Fra køleren en porre min.
Champignons og persille –
så går ingenting til spilde.
En sjat fløde med soja –
Oh, bare vent Signe Goya!
Hyp nu ned i gryden glad
Så vi også idag får mad!

Ok, Signe Goya er kun med, fordi jeg skulle bruge noget, der rimer på soja… :p
Mens I beundrer Hottie Von Dotties tjallede madbilleder, afslutter vi med en dessert bestående af babygylp… Eller egentlig bare tropisk frugtmix tilsat lidt sojais og rismælk, kreperet af en mekanisk stavmikser, der tager det hele… hvis du har tålmodighed som en engel.
HVOR er min ønskeseddel! JEG VIL HA’ EN BLÆNTER!
NU!

Men det var den der dessert… Den blev toppet med et drys lakrids, som man (vistnok) kunne smage igennem den frosne masse:

Gylp fra djævlens yngel…

Og med disse ubehagelige billeder af, hvor galt det faktisk KAN gå i et køkken, vil jeg slutteligt ønske jer en pissegod fredag aften. I får brug for den, hvis I laver grim mad, som Hottie Von Dottie….

4 thoughts on “Djævlens eget gylp… grim mad!

  1. Skønt 🙂
    … Eller vel rettere uskønt, men utroligt sjovt at læse!
    Jeg mindes faktisk en grøntsagssuppe, jeg engang lavede -lignede bogstaveligt talt bræk, men smagte dejligt så længe man huskede at holde glukkerne lukkede 😉

  2. Haha, ja, jeg var lige Rasmus Modsat idag, så idag skulle det handle om det grimme mad, der ellers aldrig ser dagens lys i blogland… sådan lidt ligesom at lægge sine skeletter ud på bordet… 😛 Og selv tak i øvrigt. I live to serve 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.