Tuesday, June 25, 2024

Oplevelser, Sommer

Sejrø-mix vol. 2

Hvad gør man, når man skal imponere en gæst?
Man inviterer da vedkommende ud i en jordslået og ildelugtende havepavillon, hælder nok øl på ham til han glemmer stanken og slår ham i Yatzy, så han helt sikkert ikke gider bemærke lugten af skummellugtende brædder og mørnet voksdug…

Nå, ej, det var ikke heeelt sådan vores aften i “kolonihavehuset” gik – men det var noget derhenad.
Vores sommerhus var nemlig udstyret med den smukkeste, hyggeligste, kækkeste og yndigste havepavillon set nord for alperne. Og jeg har tjekket – de har altså IKKE nogen havepavilloner på toppen af [indsæt navn på alpe-bjergtop her]. De har kun et par rundforvirret Jørgen Leth, der glemte kortet til nedkørslen.

Er den ikke kær? Jeg var helt solgt, da jeg så den. At den så lugtede værre end indersiden af en våd birkestub indenfor, er en helt anden historie. Her slæbte vi os ud, da vi havde kærestens ven på besøg et par dage – men ok, når bare man har drukket nok, og tændt en rå mængde stearinlys, så begynder lugten (og fluerne) at fortrække lidt efter lidt…

Der var lysekrone – bogstavelig talt…

Points gøres op… Bemærk slikskål og ølglasset…. 

Stilleben – og slikskål. Perfekt kombi.

Ja… udluftningen fungerer vist ikke så godt, tror jeg…

Forinden havde vi testet, om man kunne bruge en engangsgrill i en almindelig grill – og joh… det kunne man godt. Det fungerede da med et par hakkebøffer:

Grillede hakkebøffer, kartoffelsalat, kogte majs og tomatsalat. En rigtig grillmiddag!

Jo – det fungerede faktisk helt udmærket. Når nu man er en grillspasser i forvejen…

Det var skønt at få lidt grillmad. Også selvom det bare var fra engangsgrill. De to herrer brokkede sig ikke (og jeg ville have banket dem, hvis de gjorde) – så alt i alt en bragende succes. Lidet anede vi, at det var en af de sidste dage vi kunne spise aftensmad udenfor…. *G*

2 thoughts on “Sejrø-mix vol. 2

  1. ORV, det var en god ide! Wunderbaum gør Wunders 😉 Også i jordslåede havepavilloner! 😛 Vi havde ingen kogeplade lige dér – men det kunne man jo gøre til næste år altså…….. *G*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.