Når du trænger til en æggemad, men synes det der mayo/purløgs-fis er blevet en kende kedelig i kanten… Hvad gør du så?
Ja, altså, du kan jo fx beklæde den med en omgang karrysild.
Det er også en god – omend en smule oldschool – løsning.
-Men nok nok ikke så god en løsning, hvis du har en craving for karrysild og æg, og følgende scenario gør sig gældende:
1: Det er sent på aftenen og din lokale (karry)sildepusher har lukket. Jo, det kan ske. Fiskere og sildepushere (same same?) skal også have fri indimellem…
2: Du ikke kan lide sild. Eller tåle fisk. Eller karry. Eller… whatever.
3: Karrysild går skidt til mayo og tomat… Ikke helt så skidt til purløg 😉
Nå, men du KAN også gøre som jeg gjorde en dag i sommerhuset – nemlig lave en tjekket lille sennepssovs af dijonaise, creme fraiche (sojaudgaven for mig, tak), og så lidt salt og peber:
Lige dele sennep og fraiche… |
Et voila! 1 stk’s ikke-kedelig æggemad. |
Det er ufatteligt, hvad man IKKE kan bruge sådan en hårdkogt æg til. De kan faktisk også være rigtig gode i lommerne på en lidt for luftig nederdel, når du er ude i en storm.
(OK, nu går jeg bare ud og spiser noget mad. Mit hoved har vist brug for at få blodsukkeret op… )
HAHAHAHAH!! Sejt!!
Frk. Skjold… Ja, hvad gør man ikke for at få lidt liv på bloggen, når man selv er ansvarlig for det? Så bliver man desperat gør man! Så – reddet af en æggemad. Og gong-gongen. Eller noget…