Tuesday, February 27, 2024

Hækling

En lille ny…

Jeg synes alt og alle får babyer i øjeblikket!
I min omgangskreds er det, som om alle tøser sprøjter den ene unge ud efter den anden.
Og gør de det ikke – så arbejder de på at gøre det!
Verden er af lave.

…Selvom det faktisk kun handler om 3 veninder – og er sket over en periode på ca. 3 år-ish.
Man kan roligt sige, at jeg overhelehuen overhovedet ikke er klar til sådan noget baby-skifteble-pludreunge-kvalmeogspisemærkeligeting-graviditet endnu. Jeg tror det er meget normalt i min alder, sådan der omkring 30 år, at trække F-kortet, hvis man har nogen at gøre det med?

Jeg er åbenbart en late starter så.
For hos mig er der ingen æggestokke, der danser salsa i solnedgangen med et glas kir og en romantisk ridder, der er ingen lille mave, der sukker efter at udleje overskydende plads og ingen hjerter i øjnene, når jeg ser en barnevogn. Rent faktisk flygter jeg helst, når jeg ser en barnevogn. Gerne over på den anden side af gaden og gerne væk fra vuggestuer som om en hvis karl var i hælene på mig.

Nuvel, men det afholder mig jo ikke fra at være glad på venindernes vegne, når de overgår til de lykkelige omstændigheder, og snart får både kvalme og kvartalsveer. Det afholder mig ejheller fra at fumle med hæklestangen og producere sjove påfund – fordi babystørrelser nu engang er p…sjove at lave hækledims i. Det er sådan nogle små, overskuelige projekter, som ikke tager mere end et par uger – max.

Så dette er blevet til som følge af, at den sidste nye i rækken af veninder for nylig blev gravid:

Lille hagesmæk i NEUTRAL farve – for kønnet vides ikke endnu :p

Ny sjov kant – den er da meget fin, ikk?

Nu venter vi så bare…
Eller, det gør min veninde ihvertfald.
Det bliver skægt at se, hvad hun kan få mig til at lave af mærkelige sager – jeg er allerede gået igang med et fabeldyr, HVIS nu det skulle blive en pige (og da alle de andre veninders afkom er af hankøn, kan man da altid håbe, ikke?)

Opskriften er taget fra Garnstudio og skal i sidste ende munde ud i et elefantlignende væsen…

Pt er kun kroppen færdig og fyldt med vat – hovedet mangler 😉

Opskriften kan findes her og der er mange flere sjove dyr-opskrifter på etsy.com. 🙂

One thought on “En lille ny…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.