Tuesday, June 25, 2024

IRL

Mandage…

Har I også prøvet det der med at starte ugen med en god portion dårlig karma?

Sådan en mandag har jeg haft idag.
Det startede egentlig med, at jeg efter at have lavet sådan noget her i lørdags:

Chili, ingefær, koriander, hvidløg og spidskål på vej til kinesisk aften…

Ser læks ud, eh?

…Herefter gik der temmelig meget ged i planerne, da en virkelig skod-mavevirus fik krammet på mig lørdag aften. Faktisk var den så infam, at jeg måtte aflyse min aftale med en rigtig god veninde søndag i København. Det er ikke noget jeg ser let på!!!
Nå, men da sygdomme og vira jo ikke ligefrem lader sig diktere, men er nogle rigtig anarkistiske sataner, så måtte jeg lægge mig brak begge dage. = Temmelig træls lørdag aften og søndag-dag.

Så startede mandagen med at jeg opdagede, at min cykel lige var punkteret – den havde lige fået skiftet det gamle punkterfrie dæk ud med et nyt for blot 5 dage siden, da jeg i morges kommer ned og finder et stort set fladt dæk. Mums. Bare totalt lækkert. Når man står der med post-ondt-i-maven, Godnat Oles søvnsand dryssende ud af øjnene og en krop, der føles som den var lavet af sandsæk hele vejen igennem, så er det ikke ligefrem hvad man ville kalde en velkommen nyhed. Derfor skal jeg nu ned imorgen og brokke mig til den perke- undskyld, klamhugger der har solgt mig sit dyreste dæk for 400 kroner og ikke engang forstår, hvad PUNKTERFRI betyder.

*Skumle*
*Rase*
*Skumme*
*Fnyse*

Efter en heftig dag på computerkursus kom jeg hjem og skulle igang med aftensmaden – min mave var godt nok stadig ret øm efter weekendens “udskejelser” – men det var nok noget bedre end min kæreste, for han havde nemlig fanget min virus i dag…

Men jeg blev da færdig med dagens måltid – skønt jeg ikke kunne spise ret meget af det:

Frisk pasta, hamburgerryg og champignonsnask med persille, basilikum og løg + hvidløg.
Sovsen er lavet af sojafløde og bouillon-vand.

Nej, kønt er det ikke, og sikkert heller ikke specielt næringsrigt – men jeg er kun et menneske (med post-smerter fra weekendens mave-amok.).

Nu vil jeg gå i seng. Mine øjne er så tunge, at jeg burde benævnes verdens stærkeste kvinde, bare fordi jeg stadig kan holde dem oppe…

2 thoughts on “Mandage…

  1. ÅH din stakkel! Sikke dog en træls mandag, jeg håber du er kommet dig lidt mere i dag, så du ikke skal gå alt for meget glip af det skønne vejr, og ej heller ikke lide med mere sygdom!

    – Maj 🙂

  2. Hej Maj, tak for medfølelsen 🙂 ja det var sgu en lidt træls start må jeg indrømme… Men jeg gik ned og gav ham cykelsmeden en stor skideballe, og han lovede at fixe den. Da jeg kom idag, fandt jeg så ud af, at den bare var piftet! Ups… Lidt pinigt. Men nu kan jeg cykle og nu har også maven det bedre, så Nu er jeg bate træt… Men sådan er det når man lærer så meget nyt hele tiden *G*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.