Sunday, May 19, 2024

Fisk & Skaldyr, Kage, Kold frokost, Sandwich

Laksewraps til picnic og muffins

Jeg ville virkelig ønske jeg fik taget mig sammen og blogget hver dag.
Jeg har så MANGE fine billeder fra den nys overståede pinse, og jeg ved ikke, hvornår jeg skal få blogget om dem mellem html-koder, web-uddannelse og madplaner!
Men altså… Lidt offentliggjort er de da, thi den ene del af indlægget omhandler KAGE, der blev lavet igår – som vel teknisk set var pinsen…

Denne uge bliver en virkelig fiskeuge – jeg ved ikke lige hvorfor, men fisk havde simpelthen møvet sig ind på madplanen i denne uge. Nok især inspireret af magasinet Søndag‘s picnic-tema for nogle uger tilbage, der fokuserede på små, lette fiskeretter til skovturskurven. I det hele taget skulle I prøve deres madsider, der er vældig meget inspiration og savlebilleder…
Det er sjovt, som vi de senere år har syntes det lød bedre med “picnic” end skovtur. Skovtur er lidt old school, sådan noget vildmarks-spejder-agtigt ting, mens picnic lugter langt væk af engelske landsteder og dovne solskinsdage. Am I right?

Nå, spøg til side, idag var det laksedag. Imorgen er det makrellens dag, men hvis ikke den når at blive spist af en fiskehejre, kan den lige vente en dag til det er dens tur…
Jeg havde købt nogle helt almindelige wraps i Ghetto og lavet masser af lækkert fyld i:

Laks, citron til avokadoen, spinatblade og agurk klar til en wrapper – som i øvrigt også er en fancy html-setup i en webpage-kodning (ja, lidt uddannelsesskadet MÅ man vel have lov at være i øjeblikket :-p)

Wrapper in progress med cream cheese og avocado-snask

På wraps’ne brugte jeg resterne af min fantastiske mælkefri soja cream cheese og altså… når det hele blev foldet sammen, så var der sgu ikke et øje tørt. Ingen kunne ihvertfald smage, at den der ost var lavet på andet end almindelig mælkeløbe (eller hvordan hulan de så laver cream cheese nu om dage).
Resultatet var mere end appetitteligt – det var mundsavl-inspiration i højeste potens:
Røget laks, spinat, agurkestænger – så folder og ruller vi. (Næsten ligesom sushi!)

Laksewraps
*Drooool*
Vi slutter indlægget af med nogle muffins med rabarber, som jeg havde bagt i pinsen – dén historie får I imorgen. – Jeg vil blot nøjes med at sige, at selv Bin Laden ville lyse op og blive blid som et halalslagtet offerlam med de her kager. Og kunne han ikke – så fortjente han virkelig at dø. De er bedre end 72 jomfruer tilsammen. 
…Er I klar over, præcis hvor meget 72 kvinder knævrer, når de er i samme rum?! 
…God sommeraften her fra mig 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.