Tuesday, June 25, 2024

Branding og marketing, IRL

Der er varmt på webgrenen

Lige i øjeblikket er det så varmt, at jeg dårligt kan finde ud af at tænke 2 tanker i sammenhængende tempo.
Den lille fedtklump øverst i mit korpus står kort og godt af i det her inferno af varme.
Og nej nej, vi skal jo ikke beklage os – man skal i kollektiv stemning lide i fællesskab, når man sidder i et lillebitte lokale med dårlig udluftning, ingen aircondition og skal bruge de små grå.

Yes, folkens, jeg er kommet på skolebænken, og denne gang på web-skolebænken.
Jeg skal lære lidt mere om webdesign, html og den slags fancy stuff – det er jo naturligvis majt majt spændende, men det betyder til gengæld også, at jeg simpelthen er kanon smadret når jeg kommer hjem. Også selvom det er fedt at lege med webprogrammer og html og alt det der sjaw.

Jeg får taget en masse flotte billeder af mad og ting af den spiselige art (og også lidt som ikke er mad) – men desværre er jeg ikke troldkvinde, så jeg lige kan trylle dem over på computeren og ind på bloggen. Jeg vender frygteligt tilbage med mere mad senere – og formodentlig er jeg blevet klogere, når jeg kommer tilbage.

Hav det godt i varmen!!! (og solen – og regnvejret – og tordenvejret)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.