Tuesday, January 19, 2021

Hverdag

Jeg er så glad for min cykel…

Siden jeg købte mit tohjulede jerndyr sidste sommer, har jeg kørt utallige kilometer på dét der metalstativ, der giver glød i kinderne og sus i skørterne – eller håret. Vælg selv.

Så i dagens anledning vil jeg dedikere dette indlæg til min cykel – min trofaste ganger, mit tohjulede mirakel, der i virkeligheden er den herligste installation man kan få. Og billigste transportmiddel tror jeg faktisk – medmindre man skal deltage i Tour De France…

Så her får I den – komplet med tekst.

Fordi Povl Kjøller aldrig går af mode!

Så – husk det nu: Tag (cykel)hjelmen på og stil bilen for en gangs skyld – men gør det ikke fordi du tænker på miljøet – gør det fordi cykling gør dig så glad som pandekager med nysyltede jordbær fra haven!

🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *