Sunday, May 19, 2024

Sandwich

2 slags sandwich – hvoraf jeg kom til at spise den ene…

Den der mandag, hvor vi alle sammen kunne have fyldt en hel kornsilo med alt det sved vi havde produceret, var maden en by i Rusland.

Men vi nåede dog til maden (kl. ni om aftenen) – og så var der ellers tøm-køleskabet-sandwich. Haps filibabs siger jeg!
Vi havde købt et brød og noget svin i skiver og så havde jeg en masse overskydende grønt fra sidste uge, herunder lidt salat, agurk, tomat, radiser, æbler, gulebørger og purløg…

Fra vores fællesarealer havde jeg samlet nogle æbler, der hænger frit tilgængelige. De ser større ud end de er – det var nogle pænt små æbler, men de faldt sgu nærmest ned i hænderne. Her har vi fat i både Discovery og summerred æbler. Der var en god syrlighed i dem *host* – men de var også virkelig smagfulde. Pludselig savnede jeg helt enormt den danske æblesæson, der er stærkt på vej!

Æwlerne blev skåret ud i bittesmå både sammen med bitte-små gulerødder (også her snyder billedet – orangerødderne var omkring 13 cm lange…).

Samtidig blev de mixet med en rest radiser og bladselleri og overhældt med agave-sirup og citronsaft:

Den friske blanding var faktisk perfekt på den sandwich jeg lavede til mig selv (den ovenfor var til manden). Her var der nemlig skinke, agurk og burgerdressing på. Æbler og radiser – små og kompakte – var et fint supplement til den røgede skinke, mens bladselleriet gav det lidt bitter kant. Nam nam – og så var det i øvrigt crunchy!

…. Hov, jeg kom til at spise sandwichen!
Så der er altså ikke noget billede.

Hovsa. Men I overlever nok – det er et fint bevis på, at det var godt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.