Wednesday, February 21, 2024

Salat

Sommersolsalat

Disse dage er det som om maj eller juni har rykket rundt på sig og er landet midt i april… For katten det er lækkert vejr. Det har indtil videre budt på 2 aftener med mad på altanen og når solen skinner og man kan høre græs og blomster gro, så vokser der grønne blade på min isse.

Derfor – flere salater!

De sidste par uger har budt på et par forskellige fyldige salater – onsdag før påske fandt jeg en pakke babyleafs til en sølle FEMMER!!! i Kvickly. Ugen før havde Føtex haft knaldtilbud på auberginer og jeg nappede 2 stks – også til en sølle femmer hver. Utroligt. Så vil jeg gerne vide, hvad de tjener på mig normalt, hvis de kan sætte prisen så voldsomt ned! Eller havde grønttorvet outlet eller hvad??? Jeg føler mig en anelse snydt… nå, det er vist en anden diskussion, som jeg vil gemme til et senere tidspunkt.

Den første af aftenens talenter er ihvertfald grøn salat med aubergine, san marzeno-tomater og babyblade:

De grillede auberdeller havde lige fået en omgang salt, peber og ekstra gon-gon på panden…
San marzeno-tomater er pt de eneste tomater, der er værd at spise lige nu – alle de andre er noget så drivhuskedelige! 
Og næste levende billede er en herlig grøn salat med lyserød laks og asparges:
Stegt laks – ikke for meget – med spinat, radiser, kogte æg, grønne asparges, tomater og store agurkeskiver i halve. Garniture: Avocado og thousand island dressing

I øvrigt overvejer jeg at lave en decideret salatbog med alle mine billeder og opskrifter af salater fra bloggen og så præsentere dem i en pæn og nydelig lille bog på bloggen her ved hjælp af det bedste sted på nettet – nemlig www.issuu.com. Hvis ikke du allerede kender det – så skulle du tage at suse ind og se, hvordan DU kan få glæde af den side. Det er gratis, det er lækkert og du kan embedde dine publikationer direkte på din blog uden omkostninger, for det koster nemlig gratis.

…Og vi kan rigtig meget godt lide, når ting er gratis ikke???? ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.