Tuesday, May 21, 2024

Forretter

Jeg vil plukke tulipaner… og carpaccio

…til alle mine bavianer, der svinger i lianer.

Eller sådan noget.
Hvordan er det nu liiige Kim Larsens foråssang lyder?
Det kan jeg ikke huske – men jeg syntes det var på tide at lukke solen indenfor. Så denne weekend har jeg købt en seriøs omgang forårsblomster og udsmykket hjemmet og den (nye) kommode.
Jeg syntes den trængte til at blive muntret lidt op – den så så ked ud af det.
Det er sikkert heller ikke særlig fedt at stå placeret i en entre, hvor der ingen vinduer er, og det er mørkt 2/3 af dagen.

Det er ganske fornøjeligt at passere sådan et tulipan-rosenbed flere gange om dagen.
Det er en perfekt fejring af sommertidens komme – og derfor tog vi lige en tur rundt om Løgismose-slagteren, der havde lavet et brandgodt tilbud på en omgang carpaccio:

Normalt er jeg ikke så meget til den slags, fordi der som regel skal en høj kvalitet okse til, før det smager bare anstændigt – men Løgismose var denne gang særdeles leveringsdygtig i velsmagende okse – og tjek forresten lige den vinagrette de har vedlagt – den findes i større Netto-butikker (sikkert mod city) – og er efter testen hos mine smagsløg dømt inde som en af de største must-have-delikatesser i dette år! Se lige – blanding af olivenolie, balsamico og citron. Man tror ikke det går godt – men det gør det!!!

Ååååh du skønne Vin af Grete – må du sove sødt i din fine flaske – en dag får vi måske hinanden at se igen. (Eller – det bliver nok din storesøster…)
Men man kan kun sukke efter at have prøvet sådan en pakke – jeg vovede sågar nogle stykker af parmesan, hvilket jeg ellers ikke gør pga. allergien… Men det var alle de mavepiner værd jeg ikke rigtigt fik alligevel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.