Tuesday, May 21, 2024

Mælkefri, Morgenmad

Irmanizer…

Ok, jeg indrømmer det.
Jeg er blevet helt tosset med Irma.
Ikke (kun) fordi Irma leverer en suveræn kvalitet på de fleste ting – men fordi Irma gør en dyd ud af sit varesortiment, der er både bredt, specialiseret og dybt ikke mindst.

For et par dage siden opdagede jeg – ved et besøg hos Irma i Nykøbing Sjælland – at de havde flere varianter af anti-mælkeprodukter til mig end dem jeg var i stand til at få gaflet i den lokale Føjbix. Aha, tænkte jeg – og så tog fanden ellers ved mig, for jeg tror da lige på, at jeg skulle undersøge, hvad Irma i Roskilde så ellers kunne byde på.

Derfor var jeg idag med kæresten på en rigtig spændende tur ned til Irmas indkøbsmekka og jeg var gevaldigt positivt overrasket. Det var helt fantastisk. Der var alt det de havde i Nykøbing S – og mere til, bl.a. til kærestens store fornøjelse, som er helt og aldeles tosset med Øllingegaard’s kakaomælk:

Rov fra Irma (fra venstre mod højre):
Øllingegård’s øko kakaomælk (med ÆGTE chokolade og bourbonvanille), kalamata olivenolie limited edition (50 kr.), Grødblanding nr. 1 med kirsebær, tranebær og speltflager, Katrine & Alfreds tomatpesto, Alpro sojafraiche med smag (½ liter hver) – hhv. vanille og jordbærsmag, Alpro små yoghurter med pære/fersken, banan/jordbær og jordbær/blåbær/hindbær.
Mine kære læsere – jeg er forelsket.
Fuldstændig hovedløst forelsket.
I hvad?
I Irma-pigen.
Hvilken melder spørgsmålet: Er man lesbisk, når den udvalgte kærlighed er en tegning?
Vi har så meget at takke denne dame for – hun har indført kvalitetsvarer og et tiltrængt pust til danskernes ganer. Delikatesse er hendes mellemnavn og bredt varesortiment hendes efternavn. Vi skylder hende så meget.
Fra nu af kommer jeg nok til at besøge den butik ihvertfald én gang om måneden. Samtidig ville jeg sådan ønske, at jeg kunne udvide bekendtskabet til mere. Men for nu – hvor kostbudgettet i forvejen bliver liiidt stramt hver den sidste i måneden, må jeg hellere holde det på et strengt forretningsmæssigt plan…
Jeg er dog virkelig spændt på den omtalte grødblanding. Er der nogen, der har et godt forslag til drys på sådan en omgang grød – eller nogen, der har prøvet den??? 
-Og ja. Jeg er helt med på, at jeg er hoppet på grødbølgen… et års tid senere end det var min intention. Men altså… nogen gange skal man jo lige tage mod til sig ikk’?!
😉

2 thoughts on “Irmanizer…

  1. Ja, dyrt og dejligt. Sådan er det. Men vi skal være glade for, at vi har hende, ja vi skal så 😉 – for hulen altså, hvis det hele gik op i Netto, Bilka og Fakta det hele, så ville det godt nok se skidt ud for den danske madstil! Så… hellere lidt men godt, og så bruge pengene i Netto på basisvarerne ;-)Irma er luksus i hverdagen. Og det pepper bare enhver regnvejrsdag op med noget godt mad *like*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.