Tuesday, February 27, 2024

Håndarbejde

Knyt skuffen!

Sidste weekend var jeg så travlt optaget af at samle møbler, at jeg dårligt nåede andet.
Når man køber nyt udstyr til hytten er man desværre tvangsindlagt til at smide ud. Ja, dårlig vane, godt man ikke køber møbler hver uge.

Efter en sådan weekend, hvor jeg følte mig klonet med en snedker-håndværker-øhm-noget-der-ligner-tøs-der-hed-Bente-eller-sådan-noget var jeg så radbrækket i hele mit korpus, at jeg droppede tanken om at forevige synet af mine nye kommoder på bloggen. Og altså… siden der ikke skal mad i dem, why bother?!

MEN – jeg syntes nu alligevel jeg ville vise, hvordan skufferne fik ben at gå på, da de naturligvis skulle erstatte en reol, der havde spist lidt for meget spaghetti og lidt for lidt jern i sin tid hos mig. Jeg kan nu – ene høne i skuffen – prale af, at have en hel regnbue liggende vandret in my humble home:

Og herefter var det jo en smal sag at supplere med alle de andre accessories, der ‘lissom hører til, ikk?

Intentionen er på ægte 1. januar’sk, at det naturligvis skal blive ved med at være i en smuk orden. Jeg ved ikke helt, om jeg tør lægge mig fast på, at ordenspolitiet kommer forbi og skal have en stikprøve indenfor det næste års tid…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.