…Og for langt til at orke det, når tilværelsen uden bil betyder at man skal slæbe flere hundrede kilo dagligvarer hjem hver måned.

Nemlig.com to the rescue!
Nemlig.com er en netbutik, hvor du køber dagligvarer og får dem leveret præcis når du ønsker det.
De leverer i Københavnsområdet – OG i Roskilde, hvilket er mit held 🙂
Den eneste betingelse er, at du skal være hjemme, når varerne leveres:

“Rovet” fra nemlig.com – mange kilo gemmer sig i poserne!

Så… selvfølgelig skulle dette – ikke nye, men supersmarte – koncept prøves. Vi har tidligere flørtet med tanken om at bruge Superbæst’s webshop, men havde ikke rigtigt taget skridtet, før en kollega nævnte det her nye sted, hvor det skulle være billigere end hos konkurrenterne. Salgsargumentet hos ham, var åbenbart, at de også tog returpant med og modregnede det i varernes pris.

Jeg havde ikke noget returpant, men nysgerrig – DET var jeg, og som sagt så gjort, søndag aften (igår) smuttede jeg ind og købte for 500 kroner varer til 4 dages mad. (Og sikkert også mere, da der er masser af ekstra grønt tilbage, når vi engang er færdige…. hehe).
Man skal dog købe for minimum 400 kroner, men da en halv uges indkøb i Føtex nemt kommer op på mere end dét hos os, ja så så jeg muligheden for at spare lidt penge. For når du handler dagligvarer på nettet, bliver du nemlig ikke helt så nemt fristet. (Praktisk, hvis du spørger mig, for dankortet kan godt gløde lidt rigeligt, når jeg er i byen…måske som plaster på såret over at jeg skal slæbe kiloene hjem…)

Varer fra nemlig.com – nu med Marabou velkomstgave i midten…

Jeg siger jer – det bliver simpelthen en fest at købe ind til… ja, fest. Ikke mere slæbe sig en pukkel til, når flere liter sodavand og øl skal bevæge sig fra Føtex’s køledisk til 3. sal, ikke flere “please”-blikke til svigermor om at køre i Bilka og fragte det hjem for os. Når det er så nemt at købe ind, så behøver jeg sgu ikke nogen bil til at forurene miljøet 😉
Jeg var meget spændt på grøntsagerne og frugten, men jeg kunne faktisk få flere danske grøntsager hos nemlig.com end jeg kan i Føtex. Dét var en meget positiv oplevelse!

…Ok, jeg kommer nok ikke udenom at skulle forbi Føtex engang imellem… der er trods alt grænser for, hvor mange salatblade man har plads – og råd til for 400 kr. – til bøffen fredag aften. Men en ugentlig indkøbstur på nemlig.com tror jeg fint kan spare mig for ihvertfald 2/3 af ugens indkøb. Time will tell.

I can’t wait!