Tuesday, June 25, 2024

Bagværk, Jul

Venlige vanillekranse

Nå, jeg lovede vist at lave et indlæg om mine vanillekranse en eller anden dag…
Jeg må sige, at når man har ferie, går tiden altså ret stærkt.
Derfor har der ikke været så meget gang i bloggen i denne uge. Vi er simpelthen optaget af en rigtig tidssluger – nemlig den nye udvidelsespakke til World of Warcraft – Cataclysm, som havde udgivelse i mandags klokken 23.59. Både manden og jeg har taget fri fra arbejdet, skønt det er blevet til mere ferie og mindre spil for mig end først beregnet. For nogen gange trænger man faktisk bare til en pause fra alt det der computer-leg, synes jeg…..

NÅ, men her kommer de – den opmærksomme læser vil vide, at jeg har puttet opskriften ind under Kageværk på min blog – scroll ned til du ser dem 🙂

Dejen skal først laves – og derefter spises… ej, måske ikke, siden der nu er et æg i, og jeg vil ikke offentligt opfordre til salmonella- og campylobactorproblemer, så jeg vil nøjes med at sige, at du bare skal lave den, bage den – og herefter spise den! – I form af glimrende småkager…

Dejen hviler i køleskab i et døgns tid, før den laves – hvorfor aner jeg ikke, men jeg tror det har noget at gøre med for at udvikle vanille-smagen. – Sammen med appelsinskallen, som jeg puttede i dette år, kan jeg egentlig godt se argumentet…

Opskriften finder du under Kageværk – den er lige til at tyvhugge 😀

Skal hilse og sige, at testpanelet har været særdeles velvilligt indstillede overfor de små kranse – og efter sigende skulle både vanillen og appelsinen spille ganske godt sammen. Jamen… så er der der da ikke et øje tørt!

Velbekomme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.