Wednesday, June 29, 2022

Morgenmad

Ode til havregrøden

I morges sad jeg og gumlede på en god omgang havregrød med store, grove økogryn og kanelsukker på og så kom jeg pludselig på dette lille digt… Det er ikke særlig fancy og sikkert ikke flot på nogen måde (lige ligesom havregrød faktisk…), men det var lige de her ord, der bare sprang ind i hovedet på mig, mens solen skinnede på vinterlandskabet udenfor.

Ode til havregrøden
Ah, havregrød gør godt
Især når vejret er koldt og flot
Hver morgen glæder jeg mig
til at spise løs og guffe dig –
lige til den sidste smørklat er væk
Men med Becel bliver det ej til spæk.
Kanelsukker og grove gryn
Gør det ud for lidt af et syn
Nu ligger du varm og tryg i min mave
og jeg kan endnu en skøn dag have!
Jeg ved ikke… men til gengæld smagte det sgu godt! -Og vejret var flot hi hi…

Leave a Reply

Your email address will not be published.