Sunday, May 19, 2024

IRL

Phase out…

Der har været lidt stille på madbloggen i den sidste tid.
Årsagen er, at jeg har haft afsindig mange projekter og opgaver IRL, som har taget al min tid, som jeg ellers bruger på at lege i køkkenet.

Denne uge har budt på 4 skarpe deadlines på det sted, hvor vi går hen og tilbringer dagene for at få råd til fritid, og arbejdsdage til ud på et sted om aftenen. Men i næste uge er det ferie – for nogen – og da regner jeg med at få mulighed for at lægge en masse fede billeder op igen og blogge lidt mere. Det er jo så hyggeligt, som jeg hørte en eller anden skuespiller mumle i en film med gammelt datostempel.

So… everybody – c ya soon. Imidlertid kan I tjekke min nye Twitter ud ovre til højre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.