Monday, May 20, 2024

Håndarbejde

Påfugletæppe til halsen

Jeg er netop blevet færdig med et stort anlagt projekt, som efter et realitetstjek blev justeret.

Sådan går det tit – især med erhvervsprojekter. Min egen håndarbejdsvirksomhed har således ikke ressourcer og istedet for at skrinlægge planerne, fyre direktøren eller lægge projektet brak, så rejusterede jeg forventningerne og købte noget billigt fyld, der kan pynte og tage fokus fra, at det vist ikke lige blev et selskabssjal, men istedet et meget fint tørklæde 😛

Selve tæppet er strikket i retmasker på rundpind af et multifarvet påfuglegarn, som -… nej, du vil ikke vide, hvor meget det har kostet mig pr. nøgle – lad os bare være enige om, at råvarer lavet af 70% mohair og 30% silke – does not come cheap!

Selve tørklædet – er strikket på rundpind i retmasker. Helt basic, for her er det garnet, der gør resten:

…Og da jeg syntes der skulle lidt krydderi på, tilsatte jeg lidt rhinsten…

…Og så tilføjede jeg en tungekant af luftmaskebuer som prikken over i’et 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.