Tuesday, May 21, 2024

Pasta, Scoremad

Lady & Vagabonden mad: pasta med kødboller

Jeg har aldrig selv lavet Lady & Vagabonden-mad, ved egentlig ikke hvorfor, for det er en utrolig simpel ret, hvis man bare bruger nogle gode ingredienser 🙂

Jeg havde dog ikke nogen langhåret fætter vuf-vuf, som kunne dele spaghettien med mig, og de storsmilende, syngende tjenere i kokkehue og forklæde med slikne smil manglede også. Jeg måtte selv agere kok og endte med en middag, som jeg vil give 4 ud af 5 kokkehuer, for at være ærlig.
Eller… måske var jeg bare sulten.

Selve retten er jo ikke videre appetittelig at se på – men da rugbrødsmadder var alternativet, syntes jeg nu det var en fin og ikke mindst værdig middag 😉

Det grønne indslag bestod i dagens anledning af spaghetti med spinatsmag…

Vaskeægte comfort food – og med en chianti i glasset og et generøst drys parmesan (den faste ost, tak – ikke det der pulver i poser der har fået både kartoffelmel og intet har at gøre med ost!) er det lige før din kommende svigermor får tårer i øjnene… trust me 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.