Monday, May 20, 2024

Okse, Simremad

Chili-kongen (chili con carne)

Det er første gang jeg kaster mig ud i chili con carne.
Primært fordi jeg har et levende inventar, som har nogle temmelig… hm, sarte smagsløg. Men i anledning af en gigantisk forkølelse, skulle Hr. Sarte Smagsløg have gennemtræk i systemet.

Jamen, det fik han så.
…Men jeg vidste ikke, at chili con carne skal simre SÅ længe!
Tjullahop tortilla, der går da lige et par timer uden at man lægger mærke til det. I dagens udgave skulle der også både øl og hold on – chokolade i! Øllen var en sjov afveksling, og med chokoladen i, var opskriften så “mærkelig”, at jeg blev nødt til at prøve. Og har I selv fået lyst til at prøve – kan den findes lige her

Til forret skulle den dog lige have på alle tangenter, så her fik vi en superfanzy rejecocktail, som jeg-bor-i-Århus-med-spise-kammer-og-grimt-pande-hår-og-mit-yndlings-ord-er-SUPER Anne Hjernøe har bikset sammen en vinterdag på DR2. Opskriften på Twisted Rejecocktail kan findes her

Rejecocktail med mango, rejer (ofc), spirer, salat og avocadocreme, med et lille “dash” af tomater på toppen.
Velbekomme!

…Jo tak, det skal jeg love for. Slår stadig mave i skrivende stund, mens hindbærtærten på køkkenbordet bliver varmere og varmere… Hvis jeg lader den stå til i morgen er den så varm??? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.