Tuesday, June 25, 2024

IRL

Æv…

Jeg vil have mine penge tilbage.
Det vil jeg altså.
Har brugt en formue på Longo Vital i næsten et år, for ikke at rende på den der s****irriterende vinter-virus med det mundrette navn Catarrhalia, i daglig tale forkølelse, snue, vinterdyne og lign.
Men hey, med en bedre halvdel, der netop var gået i dørken i fredags, er dét vel ikke så underligt…

Det værste ved forkølelse er – udover den konstante nysen, hovedpine og øjne, der ikke kan åbne sig – at man i forbifarten mister smagssansen. Hvis ikke jeg kan smage maden, hvad hulen skal jeg så gøre?! Det er nogle af de mest kedelige dage, når tungen momentant er lammet. Æv altså.
Er stadig i kilde-i-næsen-fasen. Og jeg ved ikke helt, hvad pokker jeg skal spise.

ER der egentlig noget vidundermiddel i madgenren, der kan hjælpe på forkølelse? Jeg har hørt om både hvidløgskur (som betyder, at du spiser hvidløg, indtil både kæreste og Grev Dracula flygter skrigende væk) – og så ingefær, det naturlige vidunderprodukt. Men lægevidenskaben synes at være enige om, at er man først blevet lukket ind i klubben med det tvivlsomme rygte, så kan man ikke rigtigt gøre noget. Men jeg ved det ikke… Måske er alt det der med the, Strepsils og romtoddyer og jeg ved ikke hvad, bare en god undskyldning for at være god ved sig selv?
-Og det er jo aldrig en dårlig ting, synes jeg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.