Tuesday, June 25, 2024

Kage, Sandwich

Sarnie & Cookie – to klassikere

…På hver sin måde.

Igår besluttede vi os for at Do It The Subway Style – eller Sunset Blvd. som den gode sandwichsmedje hedder i Danmark.
Vi købte alt til faget hørende – ok, oliven og jalapenos blev nydeligt udeladt, da ingen af os bryder os særligt om disse to spiser – og slet ikke i samme brød.

Jeg vil være så ærlig, som at sige, at hvis ikke det var for papir med logo og pommes frites’ne, ville vi være en alvorlig konkurrent til Sunset-æh-Subway-arrgh-hvad-skal-jeg-dog-kalde-det-firma!, hvis vi en dag besluttede os for at lave en sandwichbiks. Men jeg skal lade den opmærksomme læser dømme selv:

Her er det pastrami, der er kommet i nydelige klæ’er 😀

…Og her er det en lækker, koldrøget skinke, der er kommet i en sexy sandwich med en god Coca Cola til, for helt ærligt, Sunset-eller-Subway-eller-hvad-f*****-jeg-skal-kalde-jer, så spiller Pepsi altså bare ikke. Hvis jeg skal være ærlig… Og det skal jeg jo 😉

Dette fantastiske spektakel af en american style aftensmad blev naturligvis afsluttet på behørig vis med en stor cookie fra det lille HomeMadeHeaven-bageri. Opskriften på disse syndebukke fra himlen kan du finde her: Cookieopskrift

Tak for mad!
…. *bøvs*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.