Tuesday, May 21, 2024

Hjemmelavet fastfood

Jeg bliver sgu så gal

…Når jeg får fastfood, der ikke er i orden!

I aften fik vi tilsyneladende forvirret den lokale pizza pusher så meget, at han glemte at putte dressing i det pitabrød, som jeg havde bestilt. Oveni smagte hans pommes frites så meget af harsk olie, at det var svært at finde en grimasse, der kunne passe…

Som pizzabager bør man i det mindste være sig sit ansvar bevidst som forretningsdrivende: Der er så meget konkurrence på Just Eats pizzamarked, at de burde være interesseret i at gøre det godt… HVER gang! En dårlig pizza eller dårlige pommes frites kan betyde tabet af en kunde og dermed tab af indtjening. Enhver kunde bør ses som en money container, som man skal pleje, også selvom branchen er omskiftlig. Kunderne belønner dem, der gør det godt og giver fingeren til dem, der ikke forstår det indtryk de skal gøre hver gang.

Der er jo en grund til, at det er de samme pizzasvingere man vender tilbage til, gang på gang. For det er jo dem, hvis fritureolie ikke har været varmet op for mange gange, og det er dem, der laver den bedste scharwama og det er her man inviterer vennerne ned, hvis man ikke bestiller mad over nettet i stedet.
Når du først har haft succesoplevelser med en bestemt leverandør, kan man som regel tilgive dem flere ups’ere, end hvis man starter med et stort af slagsen som første indtryk.

Jeg tror, at man vist roligt kan sige, at madtendens nr. 8 for alvor er på vej ind i varmen… For foruden den nye kostpyramide snakker man om en ny bølge af madtendenser, der bl.a. ønsker take away – herunder pizzaer – af ORDENTLIG kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.