Tuesday, February 27, 2024

Salat, Sommer

Altankassens glæder

Selvom man er lille, kan man sagtens være god.
Sådan er det lidt for min altan. Jeg kommer konsekvent til at sige “terasse”, når jeg mener “altanen”, men med et grønt, vandafvisende gulvtæppe (der ligner en wannabe-græs-måske-plæne fra Silvan) har jeg svært ved at skelne. Den ligger puttet ind mellem muren og vores vinduer og er ca. 3 kvm. stor.

Så… Helt ærligt ville jeg sige, at det er en ganske stor altan. Altan er for mig en lille eller større omgang planker, der stritter ud fra en bygning. Hos os ligger den forputtet ind i bygningen og det gør den til et meget hyggeligt, huleagtigt sted at opholde sig. Der er netop plads til 2 stole og et lille bord – et bord, som i anledning af forårsvejret igår fik nyt “tøj” efter en tur til den lokale stofpusher:

En skøn farve, der til sommer op smukkeste vis vil matche vores knaldhamrende gule parasol…

Til slut lige toppet med skøn lørdagsmad:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.