Wednesday, February 21, 2024

Drikkevarer, GADGETS

Heavenly homemade smoothies

Jeg har fået mig en tryllestav.

…Jamen, det kalder de den altså!
Jeg ved ikke, hvem “de” nærmere betegnet er, men jeg vil give dem fuldstændig ret! Det er den rene magi.

Det handler selvfølgelig om en god, gammeldags kending, som har været på markedet i mere end 50 år, men som først nu synes at have blendet sig vej til vore hjerter…

Hvad har sundhedsapostel Lene Hansson, Netsundhedsplejersken, Gordon Ramsey og restaurant Noma tilfælles?

– De bruger allesammen Bamix blenderen, det lille, men kraftfulde vidunder fra Shweiz, hvor håndsamlet teknik og optimal udnyttelse af watts er kodeordet. Selvom min lille “tryllestav” kun er på 140 watt knuser den både isterninger og frossen frugt på få sekunda. Siden jeg fik den lille ny ind ad døren i fredags, har jeg nået at bruge den omkring fem gange – til smoothies, flødeskum(!) og kartoffelmos.

På nær kartoffelmosen, der nærmest blev kartoffelsovs, er alting gået ekstremt smooth. (Sorry, kunne ikke lade vær’ :p) Den kommer med 3 forskellige blade eller dimser til at sætte på og den goe’ gammeldaws håndmixer har fået et kraftigt hak i sin street credibility:

Piskning af en 1/4 liter piskefløde
Bamix:             30-45 sekunder
Håndmixer:      2 minutter eller mere.

…Hvis det her nu var verdensmesterskabet i racing, tror jeg ikke der ville være meget tvivl om, at Michael Schumacher da vist lige skulle smide slæwerne ind hos Bamix-teamet…. Så ville han vist nok lige give konkurrenterne blenderhjul en masse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.