Tuesday, May 21, 2024

Hækling, Håndarbejde

Jeg er vild med hagesmækker…

…og vild med farver.

Resultatet er en hel masse hæklede hagesmækker, som jeg har lavet – ikke til nogen eller noget specielt, men fordi jeg synes det er herligt at beskæftige mig med totalt-glad-i-låget-farver, som lyser op i al det mørke vintervejr.
Begge disse hagesmækker er lavet i almindeligt 8/4 bomuldsgarn, som jeg typisk er stødt på i Kvickly, Bilka, Føtex og lignende steder.

Enkelte gange er jeg dog faldet over en fristende farve i en garnbutik, og nårh ja, 15 kroner for et nøgle…?

…Det er først, når det bliver mere end 5 nøgler ad gangen, at det for alvor begynder at batte i indkøbskurven 😉
Jeg er ret sikker på, at hvis JEG synes de er funky, vil Baby nok også synes det… Babyer elsker stærke farver og jeg bilder mig selv ind, at de bliver lige så glade i låget af at se på dem, som jeg gør.
Min veninde, som var den glade modtager, syntes i hvert fald, at de var noget af det mest farverige hun havde set indenfor klud-at-tabe-mad-på-når-vi-spiser produkt længe.
Hagesmækkerne er hæklet med stangmasker, og typisk er en hagesmæk omkring 50 masker i bredden. Dette giver en ‘smæk’, der er så tilpas bred, at Baby ikke taber kartoffelmosen ned på tøjet, men samtidig er den lille nok til ikke at ligne en redningsvest, når blot højden på ca. 35 omgange overholdes.
…Medmindre du selvfølgelig har et barn, der er så langt, at det kom ud af maven oprullet på en garnspole
😉

One thought on “Jeg er vild med hagesmækker…

  1. I found this amazing site to make a living online…I'm now close to making $3500 a month. tinyurl-CoM/os9ok4y

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Download blocked.